Temel Yeterlilik Testi TYT Matematik Özel Ders İstanbul
Temel Yeterlilik Testi TYT Matematik Özel Ders İstanbul. TYT Matematik Özel Ders İstanbul TYT Özel Ders TYT Özel Öğretmen. TYT Matematik Özel Ders İstanbul. TYT Özel Ders Öğretmeni arıyorsanız kesinlikle doğru yerdesiniz. Yıllarca ders tecrübesi ile öğrencilerimizi başarıya taşıyoruz. Başarı grafiğimizin zirvelerde olmasının en büyük nedenlerinden birisi tecrübemiz, plan ve programlı ders programlarımız ve her öğrencimiz ile olan birebir ilgimizdir.
İçindekiler;
TYT Matematik Özel Ders İstanbul
ÖZEL DERS ÜCRETLERİ İÇİN TIKLA
TYT (Temel Yeterlilik Testi) hazırlanan öğrencilere Matematik, Problemler, Sayısal Mantık ve Geometri dersleri verilmektedir.
Biz farklıyız;
✔︎ Profesyonel eğitim veriyoruz
✔︎ Öğrencinin pedagojisini dikkate alarak neye ihtiyacı olduğunu iyi biliyoruz
✔︎ Disipline önem veriyoruz
✔︎ Öğrenci koçluğu yapıyoruz
✔︎ Ödev takibi yapıyoruz. Öğrettiğimiz konuların pekişmesi için mutlaka ev ödevleri verir ve bunu takip ederiz.
✔︎ Pratik yöntemler ve özel eğitim metotları uyguluyoruz
✔︎ Programımıza uyan bir çok öğrencide başarıyı yakaladık
✔︎ Konuyu anlatırken ezbere dayalı gereksiz formülleri öğretmek yerine daha akılda kalıcı olacak şekilde konunun mantığını öğretiyoruz.
DERS ÜCRETLERİ İÇİN İLETİŞİME GEÇİN. (0544 328 3770)
- BİZ KİMİZ
- REFERANSLARIMIZ
- FOTO GALERİMİZ
- Youtube kanalımız için TIKLAYIN (15K)
- İnstagram sayfamız için TIKLAYIN (66K)
Özel Dersi Nasıl Veriyoruz?
TYT Matematik özel ders İstanbul öğrencimiz ile birebir görüşüyoruz.
- İlk derslerde seviyesinin ne olduğunu anlamaya çalışıyoruz.
- Hangi sınava hazırlanıyorsa, ona göre ve ona özel bir program hazırlıyoruz.
- Öğrenci ve ailesi ile birlikte çalışıyoruz. Öğrenciyi bu işe katıyoruz, çünkü bu işin asıl öznesi onlardır. Ailesini katıyoruz, çünkü onların da çocuğun evde ne yapıp yapmadığını gözlemlemesi gerekir. Bizler zaten sürekli takip ediyoruz.
- Programımızda öğrencinin uyabileceği bir program yapmaya özen gösteriyoruz.
- Daha sonra zamanla eksikliklerini giderip yavaş yavaş öğrencinin kendi başına soru çözebileceği kıvama getiriyoruz.
- Eğer eksiklikleri ciddi anlamda çok değilse daha erken hissedilir bir başarı yükselmesi oluyor.
- Derslerde konuların mantığını kavratmaya çalışıyoruz.
- Klasik tabiri ile ezberletmiyoruz, öğretiyoruz.
- Ayrıca verimli ve tek başına çalışabilmeyi de öğreterek sadece balık vermeyi değil, balık tutmayı da öğretmeye çalışıyoruz.
- Bir öğrencide olmasını istediğimiz ve yapmaya çalıştığımız en önemli şey kendi başına nasıl çalışabileceğini öğretmek.
- Öğrencinin evde çalışma alışkanlığı yoksa eğitim-öğretim hayatı boyunca sıkıntı çeker. Bu tür öğrencilere öğrenmeyi ve çalışmayı sevdirerek ders başına oturma alışkanlığı veriyoruz…
Özellikle şu hususu belirtmek istiyorum. Çalışan ve hedefi olan öğrenciyle yapılan dersler çok verimli olmakta ve öğrencinin başarısı da o oranda artmaktadır.
Verdiğim programa uyan öğrencinin başarılı olması kaçınılmazdır.
TYT Özel Dersin Faydaları
İstanbul TYT özel matematik dersin en temel faydası olarak öğrenciyi kalabalık sınıf ortamından kurtarması ve kişiye özel eğitim sağlaması bakımından öğrenmede verimliliği artırmasıdır. Kalabalık sınıf ortamında öğretmen genele hitap etmesini beklediği eğitim metotlarını uygular. Bu sistemin sonucu öğrenme farklılığı olan öğrenciler yavaş yavaş matematik ve geometriden kopmaya başlarlar. Birçok öğrencide aslında sorun öğrencinin matematik ve geometrideki yetersizliği olmayabilir, asıl sorun öğrenme algılarının farklılığı ve buna hitap eden bir öğretim görmemesi olabilir.
Zamanında müdahale edilmeyen böyle bir durum sonucu öğrenci kısa bir zaman içinde matematiğe karşı yapamıyorum ve anlayamıyorum algısı geliştirebilir. Matematik ve geometri eğitiminde öğrencinin yapabildiğini gördüğü ölçüde artmaktadır. Bir yapamama problemine hemen müdahale edilmeli ve bu durum ortadan kaldırılmalıdır. Bunu sağlamada en hızlı ve etkili yol matematik özel dersi almaktır.
TYT Özel ders İstanbul öğrenciye uygun öğretimin yapılmasını kolaylaştıran en etkili yöntem olması nedeniyle öğrenciyi başarıya hızla ulaştırabilir. Özel ders verecek öğretmen, öğrencinin durumuna bakarak ona uygun ders işleme şeklini kolaylıkla belirleyebilir ve uygulayabilir. Birebir eğitimin en temel amacı da budur.
Aman Dikkat!
Herhangi matematik ve geometri bilen biri yerine öncelikle müfredata hakim bir matematik öğretmeni olmalıdır.Belli bir yaş grubuna öğretilmesi gereken matematiksel bilgiler o yaş grubunun algısının düzeyine göre belirlenmiştir. Matematik bilgisi ne eksik verilmeli ne de fazlasının verilmesi için özel bir çaba içine girilmelidir.Bir matematik öğretmeninde müfredat hakimiyeti ardından bakılması gereken en önemli hususlardan biri de öğrenciye bilgisini aktarabilme kabiliyetidir. Bunun ölçümünü yapan iki temel unsur ise öğrencinin öğretmen hakkındaki görüşleri (her zaman güvenilir bir kaynak olmayabilir) ve asıl gösterge olan sınav notlarındaki gelişimdir. Her öğretmen kendisinin en iyi anlatan kişi olacağından öğretmen görüşü bu noktada güvenilir bir kaynak olmayabilir. Öğretmen seçimindeki diğer önemli hususlardan biri ise öğretmenin eğitim ve çalışma geçmişidir. Genel bir söylemle başarılı geçmişe sahip öğretmenlerin yapacakları çalışmalardan da başarılı sonuçlar beklenir.
Matematik özel derslerinin en önemli faydalarından biri de hızıdır. Okulda bir konu işlenmesi 2-3 haftalık bir süreci kapsar iken özel derste birebir olmanın verdiği avantaj ile 2 saate sığabilir. Bu nedenle liselere giriş sınavlarına hazırlıkta ve üniversite giriş sınavlarına hazırlıkta eksiklerin kapatılması ve başarılı sonuçlar alınması matematik ve geometri özel dersleri ile hızlı bir şekilde sağlanabilmektedir. Daha birçok faydasından daha bahsedilebilecek olan matematik ve geometri özel derslerinin faydalarını burada noktalıyoruz.
YKS (TYT) Nedir?
Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) 2018 yılında ilk kez düzenlenmiş ve sınav içerisinde yer alana test grupları ise birinci oturum olan TYT yani Temel Yeterlilik Testi, ikinci oturumu olan AYT yani Alan Yeterlilik Testi, 3’uncu ve son oturum olan Yabancı Dil Sınavı şeklinde sıralanmıştır.
TYT Nedir (1.Oturum)
YKS sınav sisteminde yer alan 1.oturumun adı TYT’dir. Adayların burada sınavın adında da anlaşılacağı gibi Temel Yeterlilik düzeyleri ölçülecektir. Bu sınavda adaylara Türkçe, Sosyal Bilimler, Matematik ve Fen Bilimler test grupları içerisinde yer alan sorular sorulacaktır. Sınavda toplam 120 soru sorulacak ve adaylara 135 dakika verilecektir.
TYT KAÇ SORU KAÇ DAKİKA
- Birinci Oturumda CUMARTESİ günü yapılan Temel Yeterlilik Testi (TYT)’nde;
- 40 Türkçe,
- Sosyal Bilimler; Tarih(5 soru),Coğrafya(5 soru),Felsefe(5 soru),Din Kültürü (5 soru) toplam 20 soru
- 40 Temel Matematik,
- 20 Fen Bilimleri; Fizik (7 soru), Kimya (7 soru), Biyoloji (6 soru) olmak üzere toplam 120 soru sorulacaktır.
- Temel Yeterlilik Testi (TYT)’nin süresi 135 dakikadır.
- Sınav Saati: 10:15
TYT Barajı Geçmek İçin Kaç Puan Almalıyım?
Adaylar YKS sınavının ilk oturumu olan TYT ile birlikte önlisans tercihlerinde bulunabilmeleri için en az 150 puan alması gerekmektedir. Aynı zamanda adayların 2.oturuma girmesi için girmiş oldukları TYT sınavından 180 ve üzeri puan almaları halinde bir sonraki oturum olan 2. oturuma girebilecekleri gibi 200 ve üzeri puan aldıklarında ise bir sonraki oturuma girmelerinin yanı sıra bir sonraki sene yapılacak olan sınava tekrardan girmek istediğinde 200 ve üzeri puan aldığında dolayı bu sınava girmeden direk 2. oturumda yapılacak olan sınava girebilecekler.
TYT MATEMATİK KONULARI
- Mantık (9.Sınıf)
- Kümeler (9. sınıf)
- Kartezyen Çarpım (9. sınıf)
- Sayılar (9. sınıf)
- Basamak kavramı (9. sınıf)
- Bölme Bölünebilme (9. sınıf)
- Obeb-Okek (9. sınıf)
- Rasyonel sayılar (9. sınıf)
- Basit eşitsizlikler (9. sınıf)
- Mutlak değer (9. sınıf)
- Üslü sayılar (9. sınıf)
- Köklü sayılar (9. sınıf)
- Oran orantı (9. sınıf)
- Denklem Çözme (9. sınıf)
- Problemler (9. sınıf)
- Veri ve istatistik (9. sınıf)
- Fonksiyonlar (10.sınıf)
- Permütasyon (10.sınıf)
- Kombinasyon (10.sınıf)
- Olasılık (10.sınıf)
- Çarpanlara ayırma (10.sınıf)
- 2.Dereceden Denklemler (10.sınıf)
- Karmaşık Sayılar (10.sınıf)
- Polinomlar (10.sınıf)
Not: Karmaşık sayılar müfredattan kaldırılmıştır. Sadece delta küçük sıfır ise karmaşık kök vardır. Kökler z=a+bi şeklinde olup birbirinin eşleniğidir. i kare = -1 dir. bilgileri verilecektir.
TYT GEOMETRİ KONULARI
- Doğruda ve üçgende açılar (9. sınıf)
- Dik üçgen ve özel üçgenler (9. sınıf)
- Dik üçgende trigonometrik bağıntılar (9. sınıf)
- ikizkenar ve eşkenar üçgen (9. sınıf)
- Üçgende açıortay ve kenarortay bağıntıları (9. sınıf)
- Üçgende açı kenar bağıntıları (9. sınıf)
- Üçgende eşlik ve benzerlik (9. sınıf)
- Üçgenin alanı (9. sınıf)
- Üçgende merkezler (9. sınıf)
- Çokgenler (10.sınıf)
- Dörtgenler (10.sınıf)
- Özel dörtgenler (yamuk, paralelkenar, eşkenar dörtgen, kare, dikdörtgen, deltoid) (10.sınıf)
- Katı cisimler (prizma, piramit) (10.sınıf)
- Analitik geometri (11.sınıf)
- Çember ve Daire (11.sınıf)
TYT İpuçları
– Sınav anında heyecan ve kaygı durumunda nefes egzersizleri yapabilirsiniz. Arada derin nefesler alarak kendinizi rahatlatın.
– Deneme sınavlarında uyguladığınız sistem ne ise gerçek sınavda da onun üzerinden ilerleyin.
– Zamanı doğru kullanın. Zorlandığınız soruyu sonraya bırakın. Turlama yöntemi zamanı verimli kullanmanız açısından size kolaylık sağlayacaktır. İlk olarak yapabildiğiniz sorular üzerinden ilerleyin, yapamadıklarınızı ikinci tura bırakırsanız bir soru üzerinde çok fazla zaman harcamaktan da kurtulmuş olursunuz.
– Soruları çözerken verileri iyice okuyun. Tüm verileri değerlendirin, sorunun ne istediğini tam olarak anlayın.
– Soru içinde geçen ipuçlarından yararlanmayı bilin. Unutmayın; bir soru ne kadar uzunsa, içinde o kadar ipucu vardır.
– Zaman kaybı ve kaydırma riskine karşı cevapları önce soru kitapçığına, ardından hemen cevap kâğıdına işaretleyin.
TYT SINAVINDA ZAMANI İYİ KULLANMAK
– Sınavda zaman sorunu yaşamamak için her denemede kendinize özgü uyguladığınız ve geliştirerek son haline getirdiğiniz zaman kullanımı stratejinize güvenin.
– Soruda sadece istenene odaklanın. Gereksiz ayrıntılar arasında kaybolmaktansa, soru sizden ne isti-yorsa onun üzerinde yoğunlaşın.
– Tüm şıklar önemli, okuyun. Bütün seçenekleri okumadan cevabı işaretlemeyin, özellikle seçeneklerde anlamını bilmediğiniz sözcük varsa daha dikkat edin.
– Uzun paragraflarda önce soru kökünü okumanız soruyu çözmenizde zaman kullanımınıza katkı sağlayacaktır.
– Şıklarda kuvvetli çeldiriciler olabilir. İki seçenek birbirine çok benziyorsa büyük bir ihtimalle ikisi de doğru cevap olmayabilir. Diğer seçenekleri iyi okuyarak aradaki ayrıntıyı yakalamalısınız.
– Seçeneklerde bazen, çoğunlukla, bazıları gibi ifadeler geçiyorsa bu seçeneklerin doğru olma ihtimali yüksektir. Ya da şıklarda hepsi, her zaman, hiçbiri gibi genellemeler varsa bu seçeneklerin yanlış olma ihtimalinin de yüksek olabileceğini düşünebilirsiniz.
– Emin olmadığınız soruları asla işaretlemeyin.
– Kodlama hatası ve kaydırma yapmamak için her sorudan sonra cevabı optik forma işaretleyin.
– Bir soruya takılıp kalmayın. Zor soru yapan değil çok soru yapan kazanacak.
– İyi bir zamanlamayla turlayabilirsiniz. Sınavda mutlaka turlama tekniğini kullanmaya çalışın. Yapamadığınız ve şüpheli olduğunuz sorulara belli bir işaret koyarak birinci turdan sonra tekrar kontrol edin.
– Yanlış olduğundan emin olmadıkça ilk tahminde bulunduğunuz cevabı değiştirmeyin.
– Çok kolay ve ‘Bu da olur mu?’ denilecek türde sorular olabilir. Bunları aynı önem düzeyiyle çözün.
– Belirli periyotlarla derin nefes alarak, birkaç saniye tutup yavaş yavaş verin, beyninize daha çok oksijen yollayın.
– Sınavda dikkatiniz dağıldığında soruyu tekrar okumak yerine 10-15 saniye dinlendikten sonra soruya dönün.
– Altı çizili sözlere dikkat edin. Olumsuz soru köklerindeki olumsuz sözcüklerin (değildir, olmamalıdır…) altının çizili olduğunu hatırlayın.
– Seçeneklerden sorunun çözümüne gitmek, çoktan seçmeli sınavlarda diğer bir alternatif olabilir. Yüzde yüz emin olmadığınız bazı sorularda seçenekleri eleyerek doğru cevabı yakalayabilirsiniz. Ancak bunu bilgiye dayalı olarak yapmalısınız.
– Sınavda, değiştiremeyeceğiniz dış etkenlerden dolayı dikkatinizin dağılmasına izin vermeyin. Moralinizi bozmadan sadece çözeceğiniz soruyla ilgilenin.
– Sınav hazırlık sürecinde kaygılı konuşmalar bulaşıcıdır ve gerginlik yaratabilir. Olumlu insanlarla birlikte olun ve olumlu düşünün. Negatif bakış açılarının insanları olumsuz etkilediğini, insanın psikolojisini bozduğunu unutmayın.
– Düzenli uyumak, sağlıklı beslenmek, hafif egzersizler yapmak ve olumlu düşünmek sınav performansınıza katkı sağlayacaktır.
Geri bildirim: Özdebir 11-12-13 Aralık 2020 Deneme Sınavı 2 Cevap Anahtarı YKS TYT AYT
Geri bildirim: 3D Yayınları 6-10 Kasım 2020 Türkiye Geneli TYT 1. Deneme Cevap Anahtarı | MBA Eğitim
Geri bildirim: Özdebir 23-24-25 Ekim 2020 Deneme Sınavı 1 Cevap Anahtarı YKS TYT AYT | 2021 YKS KPSS Notları
Geri bildirim: Özdebir 23-24-25 Ekim 2020 Deneme Sınavı 1 Cevap Anahtarı YKS TYT AYT
Geri bildirim: Limit Yayınları 13-14-15-16 Haziran 2020 YKS TYT Deneme Sınavı Cevap Anahtarı
Geri bildirim: Özder 13-14 Haziran 2020 YKS TYT Deneme Sınavı Cevap Anahtarı
Geri bildirim: Limit Yayınları 13-16 Haziran 2020 YKS TYT Deneme Sınavı Cevap Anahtarı
Geri bildirim: Töder YKS TYT 6-7 Haziran 2020 Deneme Sınavı Cevap Anahtarı
Geri bildirim: 12.Sınıf Matematik Konuları 2020 2021 MEB Müfredatı
Geri bildirim: TYT Matematik Konulara Göre Çıkmış Sorular ve Çözümleri PDF
Geri bildirim: Aydın Yayınları Türkiye Geneli Deneme Sınavı Sonuçları 2020 YKS TYT LGS MBA - Model Bilimler Akademisi
Geri bildirim: Vip Yayınları 19-20 Mart 2020 Türkiye Geneli TYT-AYT Deneme 1 Cevap Anahtarı
Geri bildirim: Vip Yayınları Türkiye Geneli Deneme Sınavı Sonuçları 2020 YKS TYT LGS
Geri bildirim: Özdebir 20-21-22 Mart 2020 Türkiye Geneli TYT-AYT Deneme Sınavı 4 Cevap Anahtarı ve Sonuçları
Geri bildirim: Aydın Yayınları 6-7-8-9 Mart 2020 Türkiye Geneli TYT-AYT Deneme Sınavı Cevap Anahtarı ve Sonuçları | MBA - Model Bilimler Akademisi
Geri bildirim: Töder 15-16 Mart 2020 Türkiye Geneli TYT-AYT Deneme 2 Cevap Anahtarı
Geri bildirim: Testokul 7-8-9 Mart 2020 Türkiye Geneli TYT-AYT Deneme Sınavı 1 Cevap Anahtarı
Geri bildirim: Merkez Yayınları 12-15 Mart 2020 Türkiye Geneli TYT-AYT Deneme Sınavı 1 Cevap Anahtarı ve Sonuçları
Geri bildirim: Endemik Yayınları Türkiye Geneli Denemeleri Cevap Anahtarı 2020 - Soru ve Cevaplar!
Geri bildirim: Endemik Türkiye Geneli Deneme Sınavı-2 Cevap Anahtarı (9-10-11 Ocak 2020) - Soru ve Cevaplar!
Geri bildirim: Limit Türkiye Geneli Deneme Sınavı-1 Cevap Anahtarı (11-12-13 Ocak 2020)
Geri bildirim: Karekök 10-14 Şubat 2020 Türkiye Geneli TYT-AYT Deneme Sınavı 3 Cevap Anahtarı ve Sonuçları
Geri bildirim: Soru Kalesi 21-24 Şubat 2020 Türkiye Geneli TYT-AYT Deneme Sınavı 1 Cevap Anahtarı ve Sonuçları
Geri bildirim: Hız ve Renk 20-21 Şubat 2020 Türkiye Geneli TYT-AYT Deneme Sınavı 1 Cevap Anahtarı ve Sonuçları
Geri bildirim: Özdebir 14-15-16 Şubat 2020 Türkiye Geneli TYT-AYT Deneme Sınavı 3 Cevap Anahtarı ve Sonuçları
Geri bildirim: Özel Öğretim Kursları Platformu 7-10 Şubat 2020 Türkiye Geneli TYT-AYT Deneme Sınavı Cevap Anahtarı ve Sonuçları
Geri bildirim: Sonuç Yayınları 10-19 Şubat 2020 Türkiye Geneli TYT-AYT 1 Deneme Sınavı Cevap Anahtarı ve Sonuçları
Geri bildirim: Sonuç Yayınları Türkiye Geneli Deneme Sınavı 2020 Sonuçları - Soru ve Cevaplar!
Geri bildirim: Soru Kalesi Yayınları TYT-AYT Türkiye Geneli Deneme Sınavı 1 Cevap Anahtarı ve Sonuçları (21-24 Şubat 2020) - Soru ve Cevaplar!
Geri bildirim: Hız ve Renk Yayınları TYT-AYT Türkiye Geneli Deneme Sınavı 1 Cevap Anahtarı ve Sonuçları (20-21 Şubat 2020) - Soru ve Cevaplar!
Geri bildirim: Özdebir Yayınları TYT-AYT Türkiye Geneli Deneme Sınavı 3 Cevap Anahtarı ve Sonuçları (14-16 Şubat 2020)
Geri bildirim: Karekök Yayınları TYT-AYT Türkiye Geneli Deneme Sınavı 3 Cevap Anahtarı ve Sonuçları (10-14 Şubat 2020)
Geri bildirim: Sonuç Yayınları TYT-AYT Türkiye Geneli Deneme Sınavı 1 Cevap Anahtarı ve Sonuçları (10-19 Şubat 2020)
Geri bildirim: Türkiye Geneli Deneme Sınavı Takvimi 2020 - Soru ve Cevaplar!
Geri bildirim: Türkiye Geneli Deneme Tarihleri 2020 - Sorular ve Cevaplar!
Geri bildirim: Bilim Anahtarı 3-4-5 Ocak 2020 TYT-AYT Deneme Sınavı 1 Cevap Anahtarı
Geri bildirim: Endemik 9-10-11 Ocak 2020 Türkiye Geneli YKS-TYT 2 Cevap Anahtarı
Geri bildirim: Limit Yayınları TG 11-12-13 Ocak 2020 YKS-TYT-AYT 1 Cevap Anahtarı
Geri bildirim: 2020 YKS TYT AYT Üniversite Sınavı Ne Zaman Geri Sayım Sayaç 2020
Geri bildirim: 3D Yayınları 4-7 Aralık 2019 Türkiye Geneli TYT 2.Deneme Cevap Anahtarı
Geri bildirim: Karekök Yayınları TG 26-29 Aralık 2019 TYT-AYT Cevap Anahtarı Sonuçlar
Geri bildirim: Yayın Denizi 9 Ocak 2020 Türkiye Geneli TYT Deneme Cevap Anahtarı
Geri bildirim: Paraf Yayınları Türkiye Geneli Deneme TYT YKS Cevap Anahtarı 2020
Geri bildirim: 2020 2021 TYT Geri Sayım Sayaç TYT Ne Zamam 2020 Kaç Gün Kaldı
Geri bildirim: Töder 29-30 Aralık 2019 Türkiye Geneli YKS TYT AYT 2 Cevap Anahtarı
Geri bildirim: TÖDER Türkiye Geneli Denemeler ve Cevap Anahtarı 2020 Pdf
Geri bildirim: Türkiye Geneli YKS TYT AYT Deneme Sınavları Tarihleri 2020
Geri bildirim: Özdebir 20-21-22 Aralık 2019 Türkiye Geneli YKS TYT 2 Cevap Anahtarı
Geri bildirim: 20 21 22 Aralık 2019 Türkiye Geneli Özdebir YKS TYT AYT 2 Cevap Anahtarı
Geri bildirim: Orijinal Yayınları 5 Aralık 2019 Türkiye Geneli TYT Cevap Anahtarı
Geri bildirim: TYT Konuları ve Müfredatı 2020 2021 TYT Soru Dağılımı Pdf ÖSYM
Geri bildirim: Paraf Yayınları 12 13 Aralık 2019 Türkiye Geneli YKS TYT Cevap Anahtarı
Geri bildirim: Üniversite Sınavı YKS TYT AYT En Çok Çıkan Konular Listesi 2020
Geri bildirim: 2020 YKS TYT AYT Haftalık ve Aylık Ders Çalışma Programı 3.Ay
Geri bildirim: TYT den 250 Puan Almak için Kaç Net Gerekir 2020 | MBA Eğitim
Geri bildirim: TYT den 500 Puan Almak için Kaç Net Gerekir 2020 | MBA Eğitim
Geri bildirim: TYT den 450 Puan Almak için Kaç Net Gerekir 2020 | MBA Eğitim
Geri bildirim: TYT den 350 Puan Almak için Kaç Net Gerekir 2020 | MBA Eğitim
Geri bildirim: 2020 YKS TYT AYT Haftalık ve Aylık Ders Çalışma Programı 2.Ay
Geri bildirim: TYT den 400 Puan Almak için Kaç Net Gerekir 2020 | MBA Akademi
Geri bildirim: TYT den 300 Puan Almak için Kaç Net Gerekir 2020 | MBA Akademi
Geri bildirim: TYT den 300 Puan Almak için Kaç Net Gerekir 2020 | MBA Akademi
Geri bildirim: 2020 YKS TYT AYT Haftalık ve Aylık Ders Çalışma Programı Eylül
Geri bildirim: TYT Bir Soru Kaç Puan Getirir 2020 TYT Kaç Net Kaç Puan Getirir 2020
Geri bildirim: MSÜ Matematik Özel Ders İstanbul MSÜ Özel Ders MSÜ Özel Öğretmen